Vrchlického sady v Klatovech ožijí Food Festivalem

Vrchlického sady v Klatovech ožijí Food Festivalem

Nemáte ještě plány na tuto sobotu? A máte chuť na nějakou dobrotu? Tak navštivte 27. května Klatovy, respektive Vrchlického sady, které se nachází kousíček od náměstí, kde po celý den bude probíhat druhý ročník Food Festivalu. Na své si přijdou nejen milovníci dobrého jídla a pití, ale také pouliční zábavy (Bratři v tricku, Slam poetry, Člověk Krve...). Připraveno bude více jak 40 gastrostánků a food trucků se světovou i lokální kuchyní, kterou letos podpoří i ocenění výrobci značkou Regionální potravina Plzeňského kraje.
Svoje dobroty osobně představí Zpracovna ryb Klatovy a.s., Sirupy od Červenky, Od Macháčků, s.r.o. nebo Pivovar Bizon. Na stánku Regionální potraviny budou k ochutnání oceněné potraviny z minulých ročníků a také prezentace novinek z roku 2023.
A aby dospěláci měli pořádný čas vychutnat si spousty připravených gastropochoutek, bude  pro děti připravený doprovodný program s farmářskou tématikou – rybolov, dojení kraviček,...ale i obří šachy a puzzle, virtuální realita a kvízy pod taktovkou EUROPE DIRECT Klatovy ve spolupráci s Eurocentrem Plzeň a EPAS – vyslanci Evropského parlamentu při klatovském gymnáziu.

Přijďte se i užít slunečnou sobotu s kvalitním jídlem i zábavou.

Zpět