Borůvkové odpoledne v Nebílovech i s Regionální potravinou

Borůvkové odpoledne v Nebílovech i s Regionální potravinou

Léto je v plném proudu a s ním i ochutnávky oceněných regionálních potravin. Tentokráte se vítězové „Regionálky“ představí na půdě několikanásobného držitele značky Regionální potravina Plzeňského kraje, a to v Sadech Nebílovy. Ty u příležitosti začátku sklizně borůvek připravily již tradiční Borůvkové odpoledne, které se uskuteční tuto  sobotu 22. července od 13 hodin.
Co na návštěvníky  čeká? Čerstvě natrhané borůvky, borůvkové speciality - koláče, knedlíky, dezerty, palačinky nebo limonády. Samozřejmě nebudou chybět i ochutnávky a prodej oceněných regionálních potravin. K zakousnutí budou také oceněné grilované klobásky od Farmy Čečkovice (AB Bor), nápoje bude mít na starosti další držitel značky, a to Pivovar Bizon.
Od 13 do 20 hodin budou hrát k poslechu kapely, jako DUO MANINACS ACCORDIONS, NO PICCOLO BAND nebo VÁCLAV KVĚTOŇ BAND.
Děti se od 15 hod. mohou těšit na pohádku divadelní společnosti DIVADLO MÚZA a v případě teplého počasí i na vodní dovádění. Nově od 16 do 18 hodin bude připraven fotokoutek s borůvkovými rekvizitami.

Vstupné na akci je symbolické - dospělí 50 Kč, děti zdarma. Přijďte do Nebílov a užijte si odpoledně plné dobrot a zábavy.

Zpět