Útržky z Pošumaví

Útržky z Pošumaví

Věříme, že tahle novinka, vykouzlí na Vašich tvářích spokojený úsměv. O co se vlastně jedná? Pro nadcházející turistickou sezónu budou mít návštěvníci Pošumaví k dispozici slevové kupóny (útržky) od pětatřiceti místních poskytovatelů služeb. Jedná se o drobné „radůstky“, které po odevzdání utrženého kupónku dostanete za zakoupené služby. Třeba malý dárek, nápoj k jídlu zdarma, slevu na vstupném.

Útržky z Pošumaví jsou k dispozici jako malá A5 brožurka do kapsy, kterou po zahájení turistické sezóny najdete v infocentrech, u ubytovatelů, v místě poskytovaných služeb. Nesmutněte, že jste na brožurku zatím nenarazili. Můžete si ji stáhnout zde v elektronické podobě. Vždy ale bude platit, že pro poskytnutí výhody musíte odevzdat kupónek v papírové podobě. Utrhnout z knížečky nebo vytisknout a odstřihnout.

Letošní nový turistický produkt patří nejen návštěvníkům Pošumaví, ale je také motivací pro zdejší poskytovatele služeb.  Díky společné prezentaci mají lepší příležitost dozvědět se víc o sobě navzájem, zjistit, kdo další výhody nabízí a doporučit kolegu svým zákazníkům. Dobře se postarat, doporučit to nejlepší v okolí, poslat za dalšími zážitky. A nemusí to být jen „vlajkové lodě“ Turistické oblasti Pošumaví. Nové služby a místa, kam naši hosté ještě nestihli zavítat, se mohou stát letošním trhákem.

Všichni se už moc těšíme, že viry s nástupem sluníčka a očkování oslabí, poznávání a cestování dostanou zelenou a potkáme se při ochutnávání místních dobrot, zkoušení dovedností v ateliérech a dílnách zdejších řemeslníků, nasávání atmosféry romantických, tajemných a malebných míst.  Pěšky, na kole, na lyžích a sněžnicích, autem, vlakem, lodí – je tolik možností, jak si Pošumaví užít. Jednoho kamenného draka, který kdysi dávno trhal jako drak, jsme vybrali jako symbol. Můžete za ním vyrazit na návštěvu na Prašivici.

Víte ale, že to není jediný náš drak? Přijeďte hledat i dalšího.  Těšíme se na vás.

A nezapomeňte trhat jako draci :o)

Brožurku "Útržky z Pošumaví" vydala Turistická oblast Pošumaví, z.s. za podpory Plzeňského kraje.

Zpět