Regionální ryby na váš stůl

Regionální ryby na váš stůl

Možná jste si už všimli, do naší nabídky přibyly konečně také ryby. Naším dodavatelem se stala nově Zpracovna ryb v Klatovech, a.s. Je to malá pošumavská firma, která sídlí na konci Klatov směrem na Tajanov. Zaměstnává okolo 30 zaměstnanců a zpracovává jak sladkovodní, tak i ryby mořské. Jejím hlavním dodavatelem je Klatovské rybářství, které hospodaří na cca 400 rybnících o výměře 1980 hektarů v Plzeňském kraji. Chovají nejen kapry, ale také lososovité ryby.  V nabídce je i lín, amur, tolstolobik, štika, sumec.
Zpracovna nabízí jak ryby čerstvé, tak i uzené. Že se jedná o kvalitního výrobce, dokazuje i několikanásobné ocenění prestižní značkou Regionální potravina Plzeňského kraje udělovanou ministerstvem zemědělství.
Prozatím jsme pro vás do nabídky vybrali takovou tu klasiku – chlazeného kapra, sivena, pstruha, z uzených ryb tolstolobika. No a nesmí chybět i tolik populární a moderní losos. Ten tedy není z Pošumaví :o), ale z Norska.
Doufáme, že jsme milovníkům ryb udělali radost a že vám budou rybky chutnat.
PS: Kdo nerad vybírá kosti, nechť si zvolí filety, jsou kapánek dražší (to víte, ruční práce, větší odpad), ale kostička výjimečně.

Zpět